USRS Sinds 1967

"Ik wil graag een bijdrage doen aan de Old-USRS via deze online iDeal-betaling mede mogelijk gemaakt door Stichting Mollie Online Payments".

Na afronding van de betaling zie je een unieke code en deze staat ook op je bankafschrift. Je ontvangt ook een e-mail ter bevestiging en voor vragen reageer dmv een reply-all (check spamfolder).


De donatie of betaling wordt overgemaakt naar de bankrekening in beheer van de Vereniging Old USRS (geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40482271). Deze bankrekening is al vele jaren gebruikt voor onze financiële transacties. Deze specifieke iDeal-pagina is er enkel om betalingen sneller te verwerken.

Als de donatie/betaling betrekking heeft op onze USRS, verrekenen we die tussen de Old en de USRS. We zorgen er samen voor dat je bijdrage op de juiste plaats terechtkomt en optimaal wordt benut voor de verschillende doeleinden of evenementen van de vereniging(en)

Opslag van Gegevens: Er worden geen betalingsgegevens opgeslagen in een website database in beheer van de Old USRS. Jouw naam en bankgegevens worden enkel in de emailbox van Old USRS en bij Mollie.com opgeslagen.

Toestemming: Door gebruik te maken van onze diensten stem je in met het opslaan en verwerken van jouw naam, telefoonnummer (optioneel), e-mail en IBAN-gegevens.

Privacy en Gegevensbescherming: Jouw gegevens worden in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) opgeslagen. Deze verordening heeft als doel de privacy en gegevensbescherming van EU-burgers te versterken. Wij verbinden ons ertoe om zorgvuldig om te gaan met jouw persoonlijke informatie.

Gebruik van Jouw Gegevens: Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratieve doeleinden met betrekking tot de betaling en worden niet zonder jouw toestemming gedeeld met derden.

© 2024 Amber & Maroon betalingen. All rights reserved via www.usrs.nl en Old USRS